Artikelbild

En levande mötesplats och arbetsplats

Sveavägen 44 är en mötesplats med butiker, hotell, restauranger och innovativa kontorskoncept. Här – mitt i city – möts både kollegor och boende. Här möts tillresta och förbipasserande, tankar och idéer.

Nobiskoncernen erbjuder 92 rum i sitt hotell Miss Clara, i den äldre delen av kvarteret. Urban Deli finns med restaurangverksamhet i gatuplanet. I kontorsdelen är e-handelsföretaget Klarna grannar med RaySearch Laboratories, SAP, Swedish Match och Fora.

Aktivitetsbaserad arbetsmiljö: Många olika arbetsmiljöer i samma lokal
Vi ger förutsättningar för att stödja flexibla arbetssätt. Arbetsplatsen ska vara en yta som enkelt justeras i takt med att lokalbehoven förändras. Sveavägen 44 står för flexibla planlösningar så att kontoret enkelt kan möbleras om - istället för att byggas om - under tiden hyresgästen sitter i huset. 

Kontorets roll som företagets hem och mötesplats
Att kontoret är företagets hem och mötesplats råder det ingen tvekan om. I en undersökning som Skandia Fastigheter bad kontorshyresgästerna i Stockholm och Sundbyberg att delta i visar svaren att kontoret är oslagbart när det gäller följande områden:

  1. Träffa kollegor
  2. Bygga företagskultur
  3. Ge bra ergonomiska förutsättningar
  4. Erbjuda en kreativ miljö som främjar utveckling